tisdag 1 maj 2018

90,4 %

Då har lite över 90% av den här graviditeten gått. Helt galet, kan inte förstå att vi är så nära nu... Hur som helst har jag fortsatt att må bra och de värsta gravidkrämporna har (än så länge) lyckligtvis uteblivit. Det jag känner av mest nu är sammandragningar när magen blir stenhård samt små stickningar/knivhuggs-liknande känningar när jag brötat på för mycket. Var dock nere en sväng på förlossningen i Varberg idag. Fanns misstankar om  att vår lille krabat inte låg som önskat, men det visade sig att huvudet visst pekade nedåt. Så besöket slutade lugnt. Skönt!

Jobbade sista dagen förra fredagen för att gå på semester/föräldraledighet. Känns så himla bra att bara få fokusera på vad som komma skall, ladda och ta hand om mig själv. Kändes dock lite i hjärteroten att lämna M och "mina" barn med familjer. Fick väldans fina avsked i form av värmande ord, teckningar och presenter. Det där med uppskattning mår man bra av. Fint är att vi kommer återse varandra,  barnen är så nyfikna på vem det är som gömmer sig i magen så jag har lovat att komma och hälsa på när bebisen "kommit ut ur magen".

Kommande dagar/veckor ska jag varva ner. Har gått på någon övermänsklig energi sedan jag "gick hem". Flängt hit och dit, målat möbler, pysslat, köpt ditten och datten  samt socialiserat. Nu finns nästan inget kvar att göra. Laddningen kan börja, på riktigt.

Fina vänner överraskade med babyshower.


Någon känner visst mig...

Jag och kidsen avslutade med lite "dansstopp" och shufflande.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar