söndag 24 juni 2012

Ovälkommet besök

Gissa om vi blev förvånade när vi kom hem idag. Jag gick in i sovrummet och hittade en fläck med nåt kladdigt på golvet. Frågade Oscar om han hade varit och klampat i sovrummet med geggiga skor. Nej, fick jag som svar. Säkert? Ja. Jag tycker att det ser ut som fågelskit. Oscar håller med. Då helt plötsligt upptäcker vi liknande fläckar lite här och var. På gardinerna, på kudden, på elementet, garderoben osv. DET. ÄR. FÅGELSKIT. Vi håller oss för huvudet och smyger runt med ett paraply som tillhygge för att se om fågelkräket är kvar i lägenheten... Det var den inte. Nu har vi spenderat en timma med att sanera sovrummet. Det har bland annat resulterat i rullgardiner med hål i (fågelbajs är frätande). Kräket hade tydligen ätit körsbär också för bajset har gjort lila fläckar på de vita sovrumsgardinerna. Bäst för fågeln att fläckarna går bort i tvätten.

Stora frågan är: Varför händer sånt här alltid oss?! Och hur lyckas kräket ta sig in, och framförallt UT, genom den lilla springan i det öppna fönstret?  

Nästa projekt blir att köpa nya rullgardiner utan hål. Jättekul att hitta till våra enorma sovrumsfönster. Helgen hade kunnat sluta bättre.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar