söndag 21 juni 2015

Midsommarnattsdröm

Midsommarhelgen kom och gick.

På självaste midsommarafton vaknade Oscar upp med feber och skit. Så jag begav mig iväg på dagens festligheter utan honom. Tråk. Fast innan dess plockades det ängsblommor, Johanna kom hit och tillsammans (under stress) gjorde vi kransar. Klockan två skulle vi vara hos Jigrotarna på Ringgatan. Med skeva fast charmiga kransar kom vi dit och där bjöds det på plock, midsommarlunch, nubbe, visor, lekar, jordgubbar och gött häng med unga och gamla. Fin tradition de där Jigrotarna skapat. Tror vi var där för tredje året i rad nu, och fler lär det bli.


Annars har helgen lunkat på i lugna takter. Osc är fortfarande sängliggande och jag har mest gått runt och pulat i trädgården och på balkongen. Markiserna är ju installerade (tack Daniel!) och färdiga nu och det blev så himla bra! Nu känns balkongen ännu mera rumsbildande och man vill ju inte annat än sitta där och pimpla vin.


Har köpt en pionplanta till rabatten på framsidan. Pioner är ju så himla fina. Förstår inte riktigt hur jag fått detta plötsliga intresse för trädgård och grönt och sånt, men det är ju himla kul! Man får ju tänka precis som med inredning. Strukturer, mönster och färger som bildar fina kombinationer tillsammans. What's not to like?



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar