lördag 30 september 2017

Mallis 2.0

Vi hade en himla fin vecka i Cala do'r, tog dock några dagar innan vi varvat ner efter allt. Det var galet varmt, typ 38grader på kvällarna. Bodde på ett superfräscht hotell för vuxna. Frukostarna var fantastiskt bra med varma tomater med parmesantopping som var gudomliga. Även polområdet var riktigt bra med bl a solsängs-divaner. Det var dessutom aldrig någon som passade plats, så det fanns alltid något ledigt.

Vi bodde lite i utkanten av staden men hade bara en kort promenad in till centrum. Det fanns mängder av schyssta (förvånande!) restauranger med riiiktigt bra mat! En av de första kvällarna beställde vi in "en meter tapas". Galet mycket mat! Men vad gott det var. Magarna sprängdes typ efteråt och vi fick många roade och intresserade blickar.

Istället för långa stränder bestod baden av olika vikar i blandade storlekar. Den viken som låg närmast vårt hotell var ganska liten och undangömd, så vi hade den nästan för oss själva. Var som paradiset! (Mycket bättre än de baden vi hade i Dominikanska republiken). Fanns en liten strandstuga på platsen där en kille sålde billig öl och drinkar, så där gottade vi oss för det mesta.

Vi hann även med en båttur till en liten fiskeby som var helt fantastiskt mysig. Vi gjorde även en strapats till fots en tidig morgon, där vi skulle hitta ytterligare en vik som dock visade sig vara omringad av höga murar. Vi var varma och blev arga. Hittade dock till en annan strand som fick bli plåster på såren.

Resan blev precis vad vi tänkt oss. Med andra ord; mycket bättre än Mallis 1.0. Det blev avslappning och gotta! En go start som man och fru 😊







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar